Trappistenweek in de Goede Vrijdag Herselt

Rookvrij Café Goede Vrijdag Herselt

Rookvrij Café Goede Vrijdag Herselt

Rookvrij café Goede Vrijdag in Herselt staat al al lang bekend voor zijn verzorgde bierkaart. Ivan en Manuela hebben een voorliefde voor Trappistbieren, daarom dit jaar voor de eerste keer de Trappistenweek. Elke dag zal er een ander Trappistbier in de kijker staan. Bij elke glas Trappist krijg je een mini-portie Trappistenkaas en er zijn ook boereboterhammen met verschillende Trappistenkazen verkrijgbaar. Op zaterdag 8 augustus bijt Westmalle de spits af, zondag 9 augustus staat Chimay in de kijker en op maandag 10 augustus La Trappe (met in primeur de nieuwe Isid’or te degusteren !). Donderdag 13 augustus is het de beurt aan Achel en op vrijdag 14 augustus Rochefort.
De apotheose is de Orval dag op zaterdag 15 augustus. Goede Vrijdag is sinds vorig seizoen Orval Ambassadeur en wil deze onderscheiding kracht bij zetten door een ganse dag lang Orval extra in de kijker te zetten. Misschien wandel je wel mee in de fotowandelzoektocht ? Of kan een meer dan 2 jaar oude Orval u wel bekoren ? Voor de hongerigen is er boerebrood met Orvalkaas, een Orval stoofpotje en Orval pudding.

Orval pudding

Orval pudding

Reden genoeg dus om eens af te zakken naar Herselt achter de kerk. Laat u niet afschrikken door de wegenwerken in Herselt centrum, de Goede Vrijdag is perfect bereikbaar !

Website : www.goedevrijdag.com

Tekst en foto’s : Danny Van Tricht

Advertentie
%d bloggers liken dit: