Een reactie plaatsen

Abdijentocht La Trappe

Wilt u eens op een leuke en actieve manier verrassende stukjes Noord-Brabants schoon ontdekken? Dat kan op zondag 16 mei, 2010.

Dan organiseert Toerclub Tilburg (Nederland) alweer voor de 10e maal de Fiets-Toertocht Abdijentocht La Trappe.

Startpunt en Eindpunt voor alle tochten is het proeflokaal van het welbekende Trappistenklooster, de Abdij O.L.V. van Koningshoeven aan de Eindhovenseweg in Berkel-Enschot.

Er zijn opnieuw drie verschillende fietsroutes uitgestippeld. Iedereen kan een eigen keuze maken uit de afstanden 30, 60 of 120 km. Alle drie de fietstochten voeren door het gastvrije Brabantse land. Onderweg kan men genieten van prachtige bossen, vennen, heide en weilanden. De tocht van 30 kilometer is speciaal uitgezet voor gezinnen met kinderen. Maar dat neemt niet weg dat ook senioren hier volop aan hun trekken zullen komen. Voor de sportievere fietsers is er een tocht van 60 kilometer. Goed getrainde toerfietsers kunnen de uitdaging voor 120 kilometer aangaan.

Voor de 60 en 120km kan men ook starten bij de Achelse Kluis in Hamont-Achel (Belgie).

Alle routes zijn voorzien van duidelijk geplaatste pijlen. Hiermee kan iedereen makkelijk de route volgen. Hierdoor hoeft men niets van het fraaie landschap te missen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een volledig uitgewerkte en van straatnamen voorziene routebeschrijving mee. Verdwalen is zo goed als onmogelijk.

Bij terugkomst is het natuurlijk goed toeven in het proeflokaal en kan men uiteraard genieten van de welbekende trappistenbieren van La Trappe.

Meer informatie over de Abdijentocht La Trappe is te vinden op de website van Toerclub Tilburg ’93: www.tct93.nl

©2010 TrappistBier Beleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: