Een reactie plaatsen

Trip Trap

Dé specialiteit in Café Trappisten Westmalle is een Trip-Trap, ook wel een half-en-half genoemd. Eerst wordt een 33cl kelkglas voor de helft gevuld met de een Tripel van de fles, daarna wordt het glas bijgevuld met Dubbele van’t vat. Het resultaat is een amberkleurige blend met een sneeuwwitte schuimkraag.

De zoetheid van de Dubbele verdrinkt in de bitterheid van de Tripel.

Kortom een zeer geslaagde blend van twee topbieren. Je kan natuurlijk ook zelf gaan experimenteren maar nergens smaakt hij zo goed als in Café Trappisten !

Café Trappisten Antwerpsesteenweg 486 Westmalle

http://www.trappisten.be/

©2010 TrappistBier Beleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: