Een reactie plaatsen

Trappist Café in de kijker : “In den Spytighen Duvel” Turnhout

Vanaf vandaag starten op TrappistBier Beleven een nieuwe reeks artikels “Trappistcafé in de kijker”. Bedoeling is om de horecazaken, die net dat ietsje extra doen om de Trappistbieren aan de man te brengen, in de kijker te zetten. Weet je er ook zo ééntje ??? Laat maar weten via de contact pagina.

Bierhuys In den Spytighen Duvel ligt wat scheefgezakt weggestoken in de Otterstraat in Turnhout (AN). Dit is één van de oudste cafeetjes die de stad nog rijk is, getuige daarvan de schitterende voorgevel en interieur. Kroegbaas Dirk Appels zwaait hier de plak en dat de liefde voor Trappist bij hem niet ver te zoeken is valt meteen op door het stevige aanbod.

Alle regulier verkrijgbare Trappisten sieren de kaart. Orval ambassadeur sinds mensenheugenis en Chimay Triple van’t vat bevestigen ons vermoeden dat hier kwaliteit over de toog gaat. Leuk is dat men hier een Chimay Triple kruikje (50cl) , senior (33cl), junior (25cl) en mini (17cl) kan degusteren. Een perfect getapte “senior” is ons deel. Heerlijk !

Vergeet de tiktak van het uurwerk, vergeet de plikplok van de regen, vergeet elke zigzag in het leven, neem een bier, neem uw tijd en geniet !

“De Spytighen” zoals ze het in Turnhout in’t kort zeggen, heeft voor bierliefhebbers nog veel meer te bieden : op de zeer uitgebreide bierlijst met produkten van kleinere brouwerijen kan iedereen zijn gading wel vinden.

Bierhuys In den Spytighen Duvel

Otterstraat 99  2300 Turnhout (AN)

Website : http://www.spytighenduvel.be/

Alle dagen open vanaf 14h, maandag gesloten.

© 2010 TrappistBier Beleven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: