Een reactie plaatsen

Trappistenweekend Hulst (NL)

Na het doorslaand succes van de eerste editie in 2009 zal de Zeeuws-Vlaamse stad Hulst zaterdag 25 en zondag 26 september wederom in het teken staan van de Trappist. Een collectief initiatief van de Hulster Horeca.
Diverse Horecazaken, 29 in getal presenteren zich dit weekend met allerlei leuke acties rondom trappistenbieren. In diverse restaurants wordt er gekookt met deze bieren en het hele weekend zijn er bijzondere menu’s en gerechten te verkrijgen zijn. In de cafe’s worden er promoties gehouden rondom een specifiek bier. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld speciale tapas en kazen bij bestelling van een trappistenbier, een trappistenlikeur etc.
Zo heeft iedere horecagelegenheid een andere promotie tijdens dit weekend.
Door de stad verspreid staan diverse kramen waar u gratis kunt degusteren, tevens bieden wij u de gelegenheid een wandeling langs enkele horecazaken te doen aan de hand van een stempelkaart. Voor slechts € 10,- kunt u in 10 horecazaken naar keuze een andere trappist proeven, er doen bijna 30 bedrijven mee dus u kunt naar eigen invulling een keuze maken welke bieren u het meest aanspreken.. Bij het inleveren van een volle kaart krijgt u een leuke attentie. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan stichting SBNN uit hulst (www.sbnn.nl).
Tevens zal in het ’s Landshuis (VVV-Kantoor) een spreker enkele anekdotes vertellen over de uitgebreide traditie van de Trappistenbieren, dit in combinatie met een proeverij.
Vanaf 10.30 uur ’s ochtends kunt u op beide dagen in onze stad terecht om te genieten van de geneugden des levens!
Wij hopen van harte u te kunnen begroeten in het weekend van 25 en 26 september in de meest Vlaamse stad van Nederland!
Met vriendelijke groet,
Rob Mulder
Voorzitter Horecacommissie Hulst Vestingstad

Bekijk hier de folder met het volledige programma : Trappist Hulst

©2010 TrappistBier Beleven

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: