1 reactie

Trappist Café in de kijker : Den Toogoloog Middelkerke

Beenhouwerij wordt bierhouwerij. Dat is in het kort het verhaal achter Den Toogoloog in Middelkerke. Ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende bier cafés van de Belgische kust.

Sympathieke uitbaters Karin en Dirk doen er alles aan om het Belgische bier te promoten. En daar horen natuurlijk ook de Trappistbieren bij. Zowat het hele assortiment siert de voortreffelijk gedocumenteerde kaart. Van het Orval ambassadeurschap maken ze een erezaak. Dirk roert in de potten en tovert heerlijke gerechten al dan niet bereid met Trappistbier op tafel. Kortom the place to be voor elke rechtgeaarde (Trappist)bierliefhebber !

Den Toogoloog

Kerkstraat 7   8430 Middelkerke

Website : http://www.dentoogoloog.be

Alle dagen open vanaf 16h, gesloten op dinsdag en woensdag !

©2010 TrappistBier Beleven

Eén reactie op “Trappist Café in de kijker : Den Toogoloog Middelkerke

  1. […] Bierhouwerij Den Toogoloog in Middelkerke (WV) heeft altijd wel wat speciaals in petto. Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012 vanaf 14h organiseren Dirk & Carine “Trappisten in den hof“. Op hun gezellig terras annex hof kunnen alle Trappistbieren gedegusteerd worden en er zijn er 4 van’t vat : Chimay Triple, Westmalle Dubbel, La Trappe Quadrupel en Witte La Trappe. Verder te degusteren zijn de zeldzame Westmalle Extra en Chimay Dorée én de nieuwe Chimay Spéciale Cent Cinquante. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: