3 reacties

Westvleteren in de Colruyt, te voorbarig ?

Een reactie van de broeders Trappisten in Westvleteren : “Er worden verscheidene initiatieven ondernomen om de verbouwingswerken te financieren. Van veel kanten krijgen wij ook de vraag hoe men ons kan helpen. Wij proberen daarop telkens een positief antwoord te vinden, aldus de broeders vandaag in het persbericht. Zo wordt ook onderzocht hoe de broedergemeenschap via haar inzet van de brouwerij eenmalig hierbij een belangrijke bijdrage kan leveren die past in haar beleidslijn ten aanzien van de commerciële distributie van haar bier.”

Bron : RKK Nederland http://www.katholieknederland.nl/

Wordt ontegensprekelijk vervolgd

©2010 TrappistBier Beleven

Advertenties

3 reacties op “Westvleteren in de Colruyt, te voorbarig ?

  1. Wel, ’t is van het ene uiterste in het andere. Eerst is het bier nergens te verkrijgen en nu gaan we het in de Colruyt kopen??

  2. Jammer dat ze hun beleid niet aanpassen. Het hoeft ook geen massa commercie te worden, maar kleinschalige verkoop aanbieden in wat beperkte horecazaken of door gespecialiseerde drankenhandelaars te laten distribueren lijkt mij dan toch iets dat de broeders zouden kunnen overwegen. Gewoon in de Benelux alleen. Dan zijn de broeders wat de verbouwing betreft snel uit de kosten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: