Een reactie plaatsen

Appelbeignets met Westvleteren Blond

Ingrediënten voor 4 personen : 4 appelen – 100 g bloem – 5 g suiker – 1 ei – 1 flesje Westvleteren Blond – een snuifje zout – 10 g olie – frituurvet – poedersuiker

Eidooier met gezeefde bloem, zout, suiker, olie en bier tot een glad papje roeren. Eiwit stijfkloppen en onderspatelen.

De appelen schillen, het hart uitboren, in schijven snijden, in het beslag dompelen, laten afdruipen en bakken in zuiver, matig warm (170°C) frituurvet.

Bestuiven met poedersuiker.

Recept en foto’s : Etienne Vanderbiest

©2011 TrappistBier Beleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: