1 reactie

Tour des Trappistes : de aankomst

Vrijdag 9 september stapte George Nelis de laatste kilometers van zijn Tour de Trappistes. Na ongeveer 1500 km wandelen bereikte hij zijn eindpunt : Café Trappisten in Westmalle. Alle bierbrouwende Trappist abdijen werden aangedaan, hoofdzakelijk via de GR-wandelpaden, en met een pak aan levenservaring rijker werd George door familie en vrienden in de bloemetjes gezet na deze toch wel unieke en memorabele tocht der tochten.

TrappistBier Beleven was er bij en zorgde ervoor dat George zijn “Tour des Trappistes” nog eens kan overdoen vanuit zijn luie zetel : een flesje Trappist van elke abdij met als extraatje een Franse Mont des Cats. George stapte ook voor het goede doel, in dit geval de vereniging “To Walk Again” van Marc Herremans. De apotheose was dan ook toen George een cheque van 1500 euro (voor 1500 gewandelde kilometers) overhandigde aan deze vereniging, hier vertegenwoordigd door Stan Heylen.

Ondertussen werd met smaak geproefd van het gelegenheidsbier “teVREDEn”. Daarna vloeide er nog menig Westmalle Trappistje en werd de doos met straffe verhalen en anekdotes bovengehaald. Voor mij zat een teVREDEn man !

Deze slideshow vereist JavaScript.

©2011 TrappistBier Beleven

Eén reactie op “Tour des Trappistes : de aankomst

  1. Geweldig Danny dat je dit nu al allemaal in je nieuwsbrief hebt staan.
    Ik bewonder je enthousiasme.
    Als vrouw van George heb ik het genoegen gehad deze tocht van dichtbij mee te mogen maken. Door deze tocht ben ik zijn passie voor speciaalbieren nog beter gaan begrijpen. Hij heeft er ongelooflijk van genoten en daar kan ik dan weer van genieten.
    Een teVREDEn vrouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: