1 reactie

Tip voor TrappistTrip : 3de Hulster Trappistenweekend

Na het doorslaand succes van de eerste twee edities zal de Zeeuws-Vlaamse stad Hulst op zaterdag 24 en zondag 25 september wederom in het teken staan van de trappist. Het Trappistenweekend is een collectief initiatief van de Hulsterse Horeca.

Verschillende horecazaken, in totaal 29 deelnemers, presenteren zich tijdens het weekend met allerlei leuke acties rondom trappistenbieren.In diverse restaurants wordt er gekookt met deze bieren en het hele weekend zijn er bijzondere menu’s en gerechten te verkrijgen zijn. In de cafés worden er promoties gehouden rondom een specifiek bier. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan speciale tapas en kazen bij bestelling van een trappistenbier, of een lekkere trappistenlikeur . Iedere horecagelegenheid die deelneemt zal tijdens het tweedaagse evenement heeft een andere promotie.

Kramen

In de straten van de vestingstad staan tal van kramen verspreid waar bezoekers gratis kunnen degusteren. Daarnaast kan er aan de hand van een stempelkaart een wandeling worden gemaakt langs enkele horecazaken. Voor slechts 10 euro kan er dan in tien horecazaken naar keuze een andere trappist proeven. Doordat er bijna dertig deelnemende horecazaken zijn, is er dus voor elk wat wils. Naar eigen invulling kan er dus een keus worden gemaakt voor de bieren die het meeste aanspreken. Bij het inleveren van een volle kaart krijgt men een leuke attentie. De volledige opbrengst van de kaartenactie komt ten goede aan de Reus Maximiliaan van Hulst.

Vanaf 10.30 uur ‘s morgens gaan de horecadeuren en kramen in Hulst open om er te genieten van de geneugten der Trappist!

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad hoopt, dat ze vele liefhebbers van de trappist van harte kunnen begroeten in het weekend van 24 en 25 september in de meest Vlaamse stad van Nederland!

Tekst : Gino van den Broecke (Bron http://www.vestingstad.nl )

©2011 TrappistBier Beleven

Eén reactie op “Tip voor TrappistTrip : 3de Hulster Trappistenweekend

  1. Ik ben in de Ardennen anders zou ik er zeker een uitstapje van maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: