5 reacties

Open Deur Dagen brouwerij Chimay

Voor het eerst in haar geschiedenis opent de brouwerij van Chimay, die zich in de Abdij van Scourmont bevindt, deze zomer tijdens vier dagen haar poorten voor het grote publiek: op 30 & 31 augustus alsook op 6 en 7 september.

Tijdens deze vier « Ontdekkingsdagen » zullen 150 bezoekers per dag de kans krijgen om de bieren van Chimay en hun brouwgeheimen te ontdekken. Op het programma staan een presentatie en een geleid bezoek; de ideale gelegenheid om alles te weten te komen over de geschiedenis van de Abdij en de brouwerij, de ingrediënten, het brouwproces, de productie van de trappistenbieren, maar tevens over het sociale engagement van de Fondation Chimay-Wartoise. Het bezoek eindigt uiteraard met een degustatie van het bier samen met de kazen van Chimay.

Praktisch:

– De brouwerij van Chimay, in de Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Scourmont, opent haar poorten voor het grote publiek op 30 & 31 augustus en op 6 & 7 september a.s. vanaf 9u30.

– Inschrijven voor deze exclusieve (en gratis) bezoeken kan vanaf 1 augustus onder andere via de website www.chimay.com. Er zijn vier keer 150 plaatsen…

Advertentie

5 reacties op “Open Deur Dagen brouwerij Chimay

  1. Wat zullen de bierliefhebbers weer tevredebn uit met deze uitzonderlijke kans

  2. Nog niks gevonden op de site, laat je me iets weten als we kunnen inschrijven, Fleur en ik zouden graag gaan.

  3. Wij zouden ook graag gaan maar niets te vinden op de site !!!

  4. Nog even geduld, je kan pas inschrijven op 1 augustus!! p.s. Nooit gehoord van het tabblad ‘contact’ op een website..

  5. […] gooit de abdij en brouwerij van Chimay de poorten open voor het grote publiek (zie artikel “Open Deur Dagen Chimay“). Het aantal bezoekers is beperkt tot 600 en inschrijven kan vanaf 1 augustus 2012 op de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: