1 reactie

Chimay open deur dagen : de foto’s !

Zoals de regelmatige lezer van TrappistBier Beleven weet waren er de afgelopen weken open deur dagen in de brouwerij van Chimay. Ongeveer 600 gelukkigen konden voor de eerste keer een blik werpen op de brouwinstallatie van hun geliefde bier.

De brouwerij heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan en er is voor een aardige euro geinvesteerd in renovatie én nieuwe projecten. Meest opvallend is dat de muren die vroeger rond de brouwketels stonden gesloopt zijn. Nu kan je ook echt “aan” de brouwketel staan, en ook ernaast, ervoor en erachter. Verder is er geinvesteerd in een whirlpool (koelen en klaren van de wort), gistpropagators en tanks.

Na de rondleiding (er waren Franstalige en Nederlandstalige) werd iedereen in het nieuwe degustatielokaal getrakteerd op een Chimay Cent Cinquante.

Bekijk een fotoverslag door op onderstaande foto te klikken !

En voor degenen die er niet bij waren, op zondag 7 oktober neemt Bières de Chimay ook deel aan de Open Bedrijven Dag. Dan is de bottelarij open voor het grote publiek ! Meer info op Chimay Open Bedrijven Dag.

©2012 TrappistBier Beleven

Eén reactie op “Chimay open deur dagen : de foto’s !

  1. De brouwinstallatie maakt altijd een grote indruk op mij.en de Chimay kaas doet het water uit mijn mond lopen.Bier en kaas een goed uitgekiend duo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: