18 reacties

Trappist boven in foto-wedstrijd “Faces of Brewing”

De “Brewers of Europe” organiseren jaarlijks “Faces of Brewing“, een internationale fotowedstrijd voor amateur-fotografen. En met een beetje trots kan ik melden dat mijn foto van Broeder Antoine in Rochefort dit jaar de eerste prijs weggekaapt heeft. Mijn foto werd door een professionele jury uitgekozen uit meer dan 800 inzendingen vanuit heel Europa. Ik mocht de trofee en bijbehorende prijs ontvangen uit de handen van de president van de European Brewers, de heer Alberto da Ponte.  Bij deze dus voor één keer eens een foto van mezelf met de trofee en winnende foto.

Danny Van Tricht

©2012 TrappistBier Beleven

18 reacties op “Trappist boven in foto-wedstrijd “Faces of Brewing”

 1. Danny, van harte proficiat met je behaalde prijs. Zeer zeker een mooie foto. Geniet ervan en doe zo verder … Groetjes vanuit Daknam.

 2. Hallo Danny,

  ere die ere toekomt. Je hebt jouw ziel in deze foto gelegd. Tezamen met het brouwershart van broeder Antoine is dat een gouden duo.

  Groeten, george

 3. Proficiat Danny! Je bent een autoriteit wat betreft het “trapistengebeuren”, en uw verslaggeving, waar ik telkens naar uitkijk als er een nieuw bericht met bijhorende foto’s zijn, geven een duidelijk beeld wat er leeft in deze bijzondere wereld. Doe zo voort!

  Herbart

 4. Prachtige Foto, heel karaktervol
  Mijn Felicitaties
  Mvgr Peter

 5. Hallo Danny, proficiat. Het is “gewoon” een erg mooie foto. Vooral doorgaan.

 6. Dikke proficiat Danny.Welverdiend.
  Ik volg je nu al zolang.Vroeger op je blog en nu altijd hier.Het verwonderde mij vaak dat je nog niet eerder een fantastische prijs had gewonnen.Super mooi die foto

 7. Een dikke proficiat, Danny!!

 8. Je hebt dit dubbel en dik verdiend! Proficiat Danny!

 9. Dikke proficiat en welverdiend Danny! Ik hoop van harte dat hiermee de poort naar meer erkenning voor je inzet en werk opengaat. Doe zo verder en nog veel succes gewenst!

 10. Proficiat Danny!
  Mooi dat juist Frère Antoine er op staat.
  Theo

 11. Dat is toch iets om echt trots en fier op te zijn Danny als uit meer dan 800 inzendingen dan juist Uw foto gekozen wordt als dé mooiste! Dit kan je toch niet ontkennen ?En wij zijn trots op U Danny dat we zo iemand als U in ons midden mogen hebben die ons steeds wéér verrast met de mooie foto ’s en boeiende artikels , hopelijk nog lang, héél héél lang!Groeten, Johan

 12. Sjieke dinges Danny, Trappistje(heb ze nu terug allemaal!) naar keuze bij mij in de pub op uw mooie troffee!
  Christophe

 13. Dikke proficiat Danny, het is ook veruit de mooiste brouwzaal van België hé, ze wordt niet voor niets soms de brouwkatedraal genoemd.

 14. Hey Danny,
  Dikke proficiat!!
  Uw fotos zijn steeds om duimen en vingers af te likken …
  Vond het van de hele reeks ook de absolute topper!
  Mike – Wilderen

 15. […] Trappistenbierschrijver en fotograaf Danny Van Tricht heeft de internationale fotowedstrijd ‘Faces of Brewing’, georganiseerd door de Brewers of Europe, gewonnen! In augustus deed ik hiervoor een oproep op dit blog. Leuk dat Danny gewonnen heeft met een foto van Broeder Antoine in Rochefort! (foto: TrappistBier Beleven) Uit meer dan 800 inzendingen vanuit heel Europa ging de winst naar Danny Van Tricht. Uit handen van de president van de European Brewers, de heer Alberto da Ponte, kreeg hij de trofee en mocht hij nu zelf een keer op de foto! […]

 16. Mooie foto! Wanneer is deze genomen? Ik meen dat frere Antoine al lang met pensioen is.

 17. Congrats Danny, steeds mooie foto’s !!

 18. […] Op algemene aanvraag hier de integrale versie van de winnende foto “Faces of Brewing 2012“ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: