32 Swingende gerechten geïnspireerd door jazz, blues en bier, dat klinkt als muziek in de oren ! Auteur Han Hidalgo was al culinair met bier bezig toen de woorden food – en beerparing nog moesten uitgevonden worden. Op de websites Jazzcookin’ en Biercuisine kan je zijn passies mee beleven. Als muziekliefhebber combineert hij in dit boek 32 gerechten met het passende bier en een door bier geinspireerd jazz- of bluesnummer. Af en toe is bier ook als ingrediënt gebruikt. 32 verschillende bieren dus, waaronder ook enkele TrappistBieren. Wat denk je bijvoorbeeld van bloedworst met rozijntjes en appelstroop, bereid met Westmalle Dubbel ? Met op de achtergrond “Boudin and Beer” van Dora and the Bad Boyz … Of van … nee dat laat ik jullie zelf ontdekken in dit lekkere boek met prachtige foto’s van Joris Luyten. In elk geval nog eens een bier/kook-boek met een originele invalshoek !
The Taste Of Bier, Jazz & Blues
Birdy Publishing, 2012. 96 pag.
ISBN 978 94 91052 02 6.
Prijs 15.90, exclusief verzendkosten. Te bestellen via: www.biermagazine.nl
©2013 TrappistBier Beleven
Ik ga daar zeker eens een kijkje nemen op die websites.Dank voor de tip.