1 reactie

The taste of (Trappist)Bier, Jazz & Blues

han_hidalgo_002

32 Swingende gerechten geïnspireerd door jazz, blues en bier, dat klinkt als muziek in de oren ! Auteur Han Hidalgo was al culinair met bier bezig toen de woorden food – en beerparing nog moesten uitgevonden worden. Op de websites Jazzcookin’ en Biercuisine kan je zijn passies mee beleven.  Als muziekliefhebber combineert hij in dit boek 32 gerechten met het passende bier en een door bier geinspireerd jazz- of bluesnummer. Af en toe is bier ook als ingrediënt gebruikt. 32 verschillende bieren dus, waaronder ook enkele TrappistBieren. Wat denk je bijvoorbeeld van bloedworst met rozijntjes en appelstroop, bereid met Westmalle Dubbel ? Met op de achtergrond “Boudin and Beer” van Dora and the Bad Boyz … Of van … nee dat laat ik jullie zelf ontdekken in dit lekkere boek met prachtige foto’s van Joris Luyten. In elk geval nog eens een bier/kook-boek met een originele invalshoek !

han_hidalgo_001

The Taste Of Bier, Jazz & Blues

Birdy Publishing, 2012. 96 pag.

ISBN 978 94 91052 02 6.

Prijs 15.90, exclusief verzendkosten. Te bestellen via: www.biermagazine.nl

©2013 TrappistBier Beleven

Advertisements

Eén reactie op “The taste of (Trappist)Bier, Jazz & Blues

  1. Ik ga daar zeker eens een kijkje nemen op die websites.Dank voor de tip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: