2 reacties

Trappist Café in de kijker : De Mug Middelburg (NL)

de_mug_middelburg_004k

de_mug_middelburg_002kEen Trappistje degusteren in één van de knusse Zeelandse stadjes ? Daarvoor moet je in Braai-Tapperij De Mug in Middelburg zijn. In een zijstraatje van de markt, volgepropt met leuke restaurantjes en kroegjes, kan je dit vermaard biercafé vinden. Maar niet alleen biercafé, ook een winkeltje met streekprodukten en een gezellig restaurantje zijn hier onder dak. En omdat bierliefhebbers nog al eens vermoeid worden na al die proeverijen is er ook “Hotel De Mug“.

Het bieraanbod is op zijn minst indrukwekkend. Het huisbiertje is een “Mug“, een bittere dorstlesser gebrouwen door de Scheldebrouwerij. De courant verkrijgbare TrappistBieren sieren ook de kaart, met permanent Westmalle Dubbel van’t vat. En sinds mensenheugnis is De Mug ook Orval Ambassadeur.

de_mug_middelburg_001k

Middelburg leent zich perfect voor een daguitstapje, elke eerste zondag van de maand is “Koopzondag” met op de Grote Markt een gezellige antiek- en brocantemarkt.

de_mug_middelburg_003k

Braai-Tapperij De Mug, Vlasmarkt 54-56 Middelburg (NL)

Website : De Mug

©2013 TrappistBier Beleven

2 reacties op “Trappist Café in de kijker : De Mug Middelburg (NL)

  1. Grappig, een parel in mijn eigen land, en ik ben er nog niet geweest. Mogelijk komt daar dit jaar verandering in. Prettige dag, george

  2. Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum! 40 Uur non stop geopend met live music. Grandioos, gezellig, wat een sfeer…….Bedankt Mikkie
    Lieve groetjes van Charles en Mary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: