1 reactie

Spieren voor Spieren ontvangt TeVreden cheque

IMG_4337Vleuten, 26-04-2013

Vandaag heeft de overhandiging plaatsgevonden van de opbrengst van de TeVreden MMXII. De eerste fles met een waarde van €1800,- is door initiatiefnemer George Nelis overhandigd aan Jasper Hunting van Spieren voor Spieren op het hoofdkantoor in Blaricum. Aanwezig waren ook Marco Philipsen, hoofd inkoop bier van Mitra en de brouwers Daniëlle Duits en Marco Lauret van brouwerij Duits&Lauret.

Dit bier werd speciaal gebrouwen ter ere van de “Tour de Trappistes”, een wandeltocht van George Nelis langs alle brouwende Trappisten kloosters in België en Nederland. Dit is de tweede editie van dit bier welke ook in 2013 weer een smaakvol vervolg gaat krijgen. Ieder jaar wordt er door Duits&Lauret een nieuw en origineel bier ontwikkeld en ook het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat is ieder jaar anders.

SDC10912

Tekst & fotos : George Nelis

©2013 TrappistBier Beleven

Eén reactie op “Spieren voor Spieren ontvangt TeVreden cheque

  1. […] progetto di sostegno è una Gose da 4,5% abv. In Belgio invece viene da poco commercializzata la TeVreden MMXII nella sua edizione 2013. E’ birra nata, nella sua prima edizione, quella del 2012, per […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: