5 reacties

Oude Chimay in de kelder

Zou er een mooiere manier zijn om Chimay en andere bieren te laten rijpen ? Een eeuwenoude kelder met konstante temperatuur van ongeveer 7°C … Meer woorden hoeven niet, de foto’s spreken voor zich.

chimke_001

chimke_002

chimke_003

©2013 TrappistBier Beleven

5 reacties op “Oude Chimay in de kelder

  1. En het adres waar al deze heerlijkheden te vinden zijn?

  2. Om een stormloop te voorkomen hou ik dat even geheim😉

  3. What is all the white stuff on the wall and bottles? Great pictures!

  4. Alsof je een lang verloren gewaande schatkist vindt, waarvan je de deksel langzaam opent. Spannend als een jongensboek. Staan er nog meer interessante bieren en, wat gaat er mee gebeuren ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: