4 reacties

Proef in primeur de Zundertse Trappist

Westmalle Zundert Davidsfonds

Zoals eerder aangekondigd op TrappistBier Beleven is het weekend van 30 november/1 december 2013 het lanceringsweekend van de nieuwe Zundertse Trappist.  De ganse gemeente Zundert staat in het teken van de nieuweling. Er zijn wandel – en fietstochten en zaterdag 30 november om 16h stipt worden in de meeste Zunderste horecazaken de eerste flessen Trappist gekraakt. Volgende zaken doen mee :

Westmalle Zundert DavidsfondsCafé Den Bels, Den Soete Inval, Café de Kerel, Café Neefs, Café De Ossekop, Café zaal Victoria, Bij de Nonnen, Hotel Eetcafé De Roskam, In de Wandelgangen, Café Het Wapen van Zundert, Restaurant De Wissel, Stuivezand, Tennishal De Leeuwerik, Grand Café De Bocht, ’t Pannehûske, Rustpunt De Kievit, Café In den Anker, De Moerse Bossen, Eetcafé Den Hoek, Café Schuttershof, Het Kaffe Rijsbergen, De Ruyterhof, Auberge Van Gogh, Eetcafé Den Tijd, Café van T.

Elke zaak vult dit weekend naar eigen creativiteit in. De wandelingen en fietstochten passeren langs de Abdij van Maria Toevlucht. Uitgebreidere informatie en hoe te reserveren kan u vinden op de website VVV Zundert

©2013 TrappistBier Beleven

4 reacties op “Proef in primeur de Zundertse Trappist

  1. wij hebben al gereserveerd bij Eetcafé Den Hoek.
    hoop dat het lekker bier is haha 🙂 het glas mag je overigens houden, maar dat is volgens mij bij de meeste (alle?) zaken.

  2. En wanneer komt Zundert bij de, dan, heilige negen te staan ?

  3. Misschien zaterdag al ?

  4. Van de woordvoerder van de monniken heb ik begrepen dat trappist Zundert wel gaat voldoen aan de voorwaarden van ‘authentic trappist product’. Momenteel mogen ze het label nog niet voeren, omdat ze uiteraard moeten bewijzen dat alles volgens de regels verloopt. Wellicht krijgen ze dit label in de loop van 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: