4 reacties

TrappistBier Beleven wenst u een spetterend 2014

wensen_trappist_2014

Op zijn minst gezegd, 2013 was een turbulent jaar voor de Trappisten en hun bieren.

Vooreerst wil ik de meer dan 200.000 bezoekers aan deze website bedanken. Dat houdt de drive erin. Ook een dankuwel aan de makers van de vaste rubrieken op deze blog, zonder hen zou TrappistBier Beleven niet zijn wat het nu is( Dank u Geroen, Yannick, George, Sabine & Marc !). Ook een woordje van dank degenen die af en toe een bijdrage leverden, ook dat was een meerwaarde.

TrappistBier Beleven zou niet bestaan zonder de monniken en hun brouwerijen. Gelukkig zorgden ook zij regelmatig voor nieuws ! Het vertrek van broeder Jules in Achel, de lancering van Nederlands tweede Trappist Zundert, de lancering van de eerste Amerikaanse Trappist Spencer  … ik noem maar wat op … het zorgde steeds voor een piek in de bezoekersaantallen.

TrappistBier Beleven heeft geprobeerd om steeds correcte informatie weer te geven, het punt waar de professionele pers de bal wel eens durft mis te slaan. En op die weg hoop ik ook in 2014 verder te gaan.

Mag ik u en uw familie dan ook een gezond en spetterend 2014 wensen met regelmatig een lekker TrappistBier al dan niet vergezeld van een Trappistkaasje !

dvt

4 reacties op “TrappistBier Beleven wenst u een spetterend 2014

  1. Ook zo! Iedereen van de redactie, alle monniken, alle Trappistliefhebbers…en ach, eigenlijk iedereen een gezegend en voorspoedig 2014 gewenst!!!

    Ik hef het glas (Trappist uiteraard) op Trappistbierbeleven.be!

  2. Danny, bij deze wil ik je bedanken voor het bijhouden van jouw informatieve en actuele site. Ik wens jou en jouw geliefden een gezond 2014. Prettige dag, george

  3. ook voor jullie een gelukkig en bovenal gezond 2014!
    Dat we nog van veel trappistjes mogen genieten…

  4. hallo Danny bedankt voor de mensen en ik hoop dat je blog nog meer succes mag kennen in 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: