5 reacties

Nieuwe look voor Chimay Trappist

1480734702_B972649360Z.1_20140507190159_000_GQ02DI7UQ.1-0

Het wordt even wennen, de Chimay bieren veranderen grondig van uitzicht. Bedoeling is om de authenticiteit van de Chimay Trappist beter weer te geven. Een nieuwe look geïnspireerd op het verleden.

Vanaf  maandag 12 mei zullen de nieuwe etiketten in de schappen van de detailhandel en de horeca verschijnen. Het Chimay logo  komt op de voorgrond, de kleur van de achtergrond (blauw, wit, rood) blijft trouw aan wat we gewoon zijn, het label “Authentic Trappist Product” verschijnt nu op de voorkant van de fles boven een kleine Belgische vlag en de inscriptie “Gebrouwen in de abdij van Scourmont.” Dit is de derde label verandering na die van 1985 en 2000.

Deze verandering gaat gepaard met  het koppelen aan bier en kaas. Er is ook de publicatie van een boek met  historische verwijzingen naar de Chimay producten en met recepten, van eenvoudig tot gevorderd, uitgeprobeerd door de chef-kok en gastheer van de culinaire workshops, Stefaan Daeninck.

Het boek is uitgegeven bij Lannoo, in drie talen (Frans, Nederlands en Engels) en zal beschikbaar zijn in de boekhandel  medio mei,

©2014 TrappistBier Beleven

Advertentie

5 reacties op “Nieuwe look voor Chimay Trappist

  1. daar zal zeker goed over nagedacht zijn.

  2. Chimay, the best Trappist beer and cheese pairing ever.

  3. […] van hun producten profileren. Een eerste stap was de aanpassing van hun etiketten (zie “Nieuwe look voor Chimay Trappist“). Een tweede stap is de creatie van het boek “Chimay, verhaal, producten, […]

  4. Hoi Danny, een kennis beweert dat de Lady of the Philippines Trappist Abbey ook onderzoeken om op de biermarkt te verschijnen. Hij is daar op bezoek geweest en heeft mij een pot confituur meegebracht als bewijs dat hij er geweest is. Verzinsel?
    Yvo

  5. Geen flauw idee …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: