2 reacties

Zundert eert de locale horeca met emaille schild

De komst van de Zundert Trappist legt de Zundertse horeca geen windeieren. Van overal ter wereld zakken biertoeristen af naar Zundert om een glimp op te vangen van de brouwerij (die hermetisch gesloten blijft voor bezoekers) en natuurlijk het hemelse bier te proeven.

Zundert_WT_001

De Werkgroep Trappistenbier Zundert van het Platform Recreatie en Toerisme in de gemeente Zundert stelt alles in het werk om hun streekprodukt de aandacht te geven die het verdient. Bij de lancering, eind november vorig jaar, waren er 25 locale horecazaken die de Trappist van Zundert in primeur mochten schenken (zie “Zundert in de ban van de Trappist“). Deze 25 zaken hebben nu een uniek en genummerd emaille schild ontvangen om de klanten duidelijk te maken wat hun paradepaardje is. De Werkgroep Trappistenbier Zundert en de wethouder Marjon de Hoon-Veelenturf van de gemeente Zundert maakten er in Rustpunt de Kievit, rechtover de abdij, een klein feestje van om alle horeca-ondernemers het schild persoonlijk te overhandigen. De broeders van de abdij Maria Toevlucht hebben er zich toe verbonden om ook in geval van schaarste (de produktie van het bier is immers beperkt) deze 25 horeca zaken steeds te bevoorraden met Trappist. Een mooi gebaar om de locale horeca een zetje in de rug te geven !

Zundert_WT_003

De Werkgroep Trappistenbier Zundert (hieronder op de foto) plant nog heel wat aktiviteiten rondom het bier. Ook rond het éénjarig bestaan (eind 2014) zullen er speciale arrangementen en festiviteiten plaatsvinden. Hou Zundert in de gaten !

Zundert_WT_002

 

©2014 TrappistBier Beleven

Advertentie

2 reacties op “Zundert eert de locale horeca met emaille schild

  1. Trappistenbier zit echt in de lift

  2. Voor de verzamelaars onder ons : De genummerde emaille schilden zijn ook te
    koop in de abdijwinkel aan de abdij ! Voor slechts 175 euro per schild …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: