13 reacties

TrappistBier Beleven neemt nieuwe start

Na een stille periode kan ik het geweldige nieuws melden dat “TrappistBier Beleven” een nieuw leven tegemoet gaat. Aanhoudende gezondheidsproblemen zorgen ervoor dat ik zelf niet meer de energie en motivatie kan opbrengen om de website springlevend te houden. Trappisten-stapper George Nelis en Wil Nouws zullen voortaan het Trappist-nieuws publiceren. In volle vertrouwen heb ik afgelopen week mijn levenswerk overgedragen in Taverne ’t Pannehuske in Zundert. Natuurlijk onder het klinken van een lekkere Zundert Trappist ! Alles blijft bij het oude en langs deze weg wil ik mijn opvolgers dan ook zeer veel succes wensen !

TBL_overdract

Advertentie

13 reacties op “TrappistBier Beleven neemt nieuwe start

 1. Dank je Danny, voor je vertrouwen zodat we jouw levenswerk mogen voortzetten. Dankbaarheid en trots omschrijven m’n gevoel. Zonnige dag, george

 2. Fijn dat je opvolging hebt gevonden. Ik wil je dan ook bedanken voor al de tijd die je in deze site stak en hoop dat het beter mag gaan met de gezondheid. Toch geen gevolg van die zware longontsteking die je indertijd hebt gehad?

 3. Ik vond het al raar dat ik het via de krant moest horen dat er een elfde lid kwam in de trappistenfamilie. Veel beterschap en succes aan het duo, zodat we weer verder kunnen genieten van jullie website.

 4. Geweldig dat deze waardevolle blogs blijven. Wat een mooie oplossing. Succes Wil en George!

 5. Bedankt Danny om ons al die jaren Trappistnieuws te brengen. Ik wens jullie het aller beste toe en ik wens veel succes toe aan de nieuwe redactie ploeg.
  MvTg, (Met vriendelijke Trappist groeten) Trappistman – Guy

 6. FANTASTISCH NIEUWS !
  Ik had het echt zonde gevonden om dit te zien stoppen.
  George en co:
  je kan verder op mij blijven rekenen, want nog niet alle bieren werden beoordeeld
  in de rubriek “geproefd … ”
  HEEL VEEL SUCCES vanuit Waregem.

 7. Ik vind het erg vervelend dat u wegens gezondheidsredenen het stokje moet overdragen en ik wens u de komende tijd alle sterkte samen met uw familie, vrienden en kennissen. Vanzelfsprend wens ik de Trappistenstappers George Nelis en Wil Nouws een hartelijk welkom en hoop dat zij in de toekomst zich ook een bevlogen team zullen zijn als u en hoop snel weer van hen te lezen. Met hartelijke en vriendelijke groet, Ruud Verbeek van Mourik, Rotterdam

 8. Danny dank je voor al de energie die jij al in “TrappistBier Beleven” hebt gestoken. Dat maakt voor George en mij de richting die we moeten gaan al enigszins duidelijk. Je hebt iets geweldigs opgezet wat wij gaan proberen te evenaren. Je gezondheid gaat altijd voor. Maar toch verwacht ik nog wel eens een ingezonden stuk van je te ontvangen. 😉 Danny, tot kijk. Het gaat je goed. Groet, Wil.

 9. Veel beterschap toegewenst, Danny. En succes aan de opvolgers !
  Ik ben wel tevreden dat de website verder gezet wordt. De Trappistenwereld blijft voor nieuws zorgen de laatste tijd !

 10. Hallo Danny Van Tricht. Dat is even schrikken. Maar je beslissing kan ik zeker begrijpen. Bedankt voor al je baanbrekend werk door de jaren heen en de steun die je voor vele mensen betekende in de bierwereld. Succes aan de nieuwe fakkeldragers en hopelijk tot gauw bij een lekker trappist!

 11. Beste Danny, spijtig dat we elkaar nooit ontmoet hebben, en bij deze mijn oprechte felicitaties voor de realisatie van jou “levenswerk”, iets waar ik als gepassioneerd trappistenliefhebber steeds heb naar uitgekeken en veel van heb opgestoken. Ik wens je nog veel genot van het “trappistengebeuren” en aan de opvolgers een zelfde gedrevenheid! Mocht het lukken ben je van harte welkom op het 9e trappistenavond van het Comité Patrimoine Lambermont (te Lambermont – Florenville op 20 km van Orval) nu zaterdag 30 mei vanaf 17 uur waar 40 trappistenbieren te degusteren zijn!

  Herbart BEYERS
  Voorzitter Comité Patrimoine Lambermont
  0495/86 06 93

 12. Danny, het was inderdaad stil geworden, dus moest er iets ernstigs aan de hand zijn.
  Ik wens je veel beterschap en sterkte!!!
  Dankzij jouw heb ik heerlijke momenten mogen beleven. De laatste jaren waren we elkaar misschien uit het oog verloren maar de website hield me op de hoogte van wat er in de trappistenwereld gebeurde.
  Ik wens jouw opvolgers veel succes toe en hoop ook hen ooit te ontmoeten.

  Tot ziens!

 13. ok Danny, you never walk alone and you never drink alone, your friend Alexander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: