3 reacties

Trappist Café in de kijker : ‘t Sfeerhuysje Pervijze

In onze reeks over speciale Trappist Cafés trekken we ditmaal naar West-Vlaanderen, meer bepaald naar Pervijze waar we één van de kleinste cafeetjes uit de Westhoek vinden : ’t Sfeerhuysje.

Kroegbaas Didier

Kroegbaas Didier is eigenlijk meubelrestaurateur van beroep, je moet dan ook eerst door de winkel en dan door zijn atelier om de herberg en terras te bereiken.

Gegarandeerd blijf je al plakken in het winkeltje volgestouwd met snuisterijen.

De herberg is ingericht zoals in grootmoeders tijd. De menukaart is een oud handgeschreven schoolschriftje met jawel alle regulier verkrijgbare Trappistbieren netjes op een rij ! Voeg daarbij een lijst van streekbieren en het is heerlijk genieten in de herberg, in de zomer op het prachtige terras.

’t Sfeerhuysje

Nieuwpoortstraat 3  8600 Pervijze

Website : http://www.creeersfeer.be/

Juli & augustus alle dagen open van 11h tot 19h

Vanaf 1 mei tot 1 oktober open tijdens weekend en feestdagen van 14h tot 19h

In de winter enekel op zondag open van 14h tot 18h

©2010 TrappistBier Beleven

3 reacties op “Trappist Café in de kijker : ‘t Sfeerhuysje Pervijze

  1. Wat ziet het ,het daar knus en gezellig en origineel uit om nen lekkere trappist te drinken

    <img

  2. Heel origineel caféetje die mij welbekend is. Uiterst vriendelijke gastheer. Helaas kom ik er te weinig …. Ik zal m’n leven beteren!!!

  3. Tijdens vakantie één van mijn favoriete adresjes. Probeer onze fietstochten geregeld te orienteren naar ’t Sfeerhuysje. Mooie combinatie van interieurwinkel en gezellig terras of herbergje achteraan. Gastvrije en vriendelijke uitbaters. Lekker huisgemaakt gebak (broodpudding) en speciale bieren (papegaaibier)
    Opgelet wel: DINSDAG is RUSTDAG

Plaats een reactie