Een reactie plaatsen

La Trappe Quadruppel Oak Aged

In 2009 zijn ze in de brouwerij van de Koningshoeven (La Trappe)  begonnen met het laten rijpen van het unieke bier Quadrupel op barriques (houten vaten). Dit bier heeft intussen een jaar lang de tijd gehad om een fantastische en unieke smaakevolutie te ondergaan. Het amberkleurige Quadrupel heeft van zichzelf al een warme en goed gebalanceerde smaak. Echter door het bier een extra lagering van een jaar te laten ondergaan op houten vaten, krijgt het een nog vollere, unieke en uitgesproken smaak. U krijgt over ongeveer twee weken de kans dit bijzondere bier te proeven.

Brouwmeester Lodewijk Swinkels op de eiken vaten

Quadrupel Oak Aged zal voorlopig exclusief verkrijgbaar zijn in de kloosterwinkel van Abdij O.L.V. de Koningshoeven. Het bier wordt gebotteld in 37,5 cl. flessen met champagnekurk.
Zodra het bier verkrijgbaar is, kunt u op de website aan de hand van het batchnummer (achter op het etiket) terugvinden op welk soort vat úw Quadrupel Oak Aged heeft gerijpt en welke unieke smaak dat aan het bier heeft toegevoegd. Kijk hiervoor onder het kopje Trappistenbieren, Oak Aged. Hier vindt u ook een foto-impressie.
De kloosterwinkel, waar u ook tal van andere lekkernijen kunt kopen zoals Trappistenbrood en andere ambachtelijke producten, is dagelijks geopend van 10:30 uur tot 18:00 uur, op zondag van 12:15 uur tot 18:00 uur.
Bron : La Trappe
©2010 TrappistBier Beleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: